Pljušte čestitke na Bogdanov račun

Izvor: Sportske.net, 12.Jan.2016, 00:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pljušte čestitke na Bogdanov račun

Srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović odigrao je 50. meč u turskom šampionatu, a zahvaljujući odličnoj partiji u duelu sa Ušakom dočekao je da mu čestitaju protivnički igrači ali i Luiđi Datome.

Košarkaš istanbulskog Fenerbahčea Bogdan Bogdanović odigrao je u ponedeljak svoj 50. meč u turskom šampionatu na gostovanju Ušaku.

Fenerbahče je slavio rezultatom 93:82 a srpski internacionalac odigrao je fantastično i meč završio sa 25 postignutih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << poena, 8 skokova i 3 asistencije.

Na svom pedesetom nastupu u turskom šampionatu Bogdan Bogdanović je oduševio i legendarnog Điđija Datomea, ali i protivničkog igrača Pola Harisa.

Njih dvojica iskoristili su priliku da putem društvenih mreža odaju priznanje Bogdanu Bogdanoviću za sjajnu partiju protuv Ušaka.

@gulsahg5 @LeaderOfHorde I'm just very happy is my teammate ;)

— Gigi Datome (@GigiDatome) January 11, 2016

I give credit when credit is due... good game Much respect to you @LeaderOfHorde !!!

— PaulHarris_11 (@11Paulharris) January 11, 2016

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.