Pliškova savladala Halepovu za plasman u polufinale Šendžena

Izvor: RTS, 01.Nov.2019, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pliškova savladala Halepovu za plasman u polufinale Šendžena

Karolina Pliškova savladala je Simonu Halep sa 2:1 u setovima i plasirala se u polufinale Završnog turnira u Šendženu. Prvo mesto u ljubičastoj grupi osvojila je Elina Svitolina, koja je sa 2:0 savladala Sofiju Kenin.
U velikoj borbi i posle 105 minuta igre, Karolina Pliškova savladala je Simonu Halep sa 2:1 (6:0, 2:6, 6:4) i plasirala se u polufinale Završnog turnira dama u Šendženu.

Pliškova >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je osvojila prvi set bez izgubljnog gema, da bi u drugom delu igre Halepova uzvratila udarac,
U trećm setu Pliškova je vodila 5:2, Halepova osvojila dva naredna gema, da bi Čehinja napravila brejk i otišla u polufinale turnira.
U prvom meču ljubičaste grupe, Svitolina je sa 2:0 pobedila Sofiju kenin i obezbedila prvo mesto u grupi.
Svitolina će se za finale boriti protiv Belinde Benčić, dok se u drugom polufinalu sastaju Ešli Barti i Karlona Pliškova.
Sve rezultate, tabele i parove polufinala Završnog turnira u Šendženu možete pogledati OVDE

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.