Plaza: Mislim da nikada nismo dobili Zvezdu kod kuće

Izvor: MozzartSport.com, 11.Nov.2017, 00:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plaza: Mislim da nikada nismo dobili Zvezdu kod kuće

"Srećni smo zbog pobede", kaže trener Unikahe

Unikaha je imala pad i veoma joj je bila potrebna pobeda nad Crvenom zvezdom. Tim iz Malage je to uspeo da učini rezultatom 79:65 što je posebno obradovalo trenera Đoana Plazu koji dobro poznaje crveno-bele i znao je sa kakvim problemima mora da se nosi njegov tim.

"Srećni smo što smo došli do ove pobede. Mislim da smo vodili 14 razlike posle prvog poluvremena i to je razlika na kraju meča. U trećoj četvrtini >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << smo imali probleme kao protiv Baskonije i to je nešto što moramo da popravimo. Da izbegnemo loše odluke", rekao je Plaza.

Zadovoljan je pristupom svojih igrača u ovom duelu.

"Učimo i mislim da nikada nismo pobedili Zvezdu kod kuće. Ali, verovali smo u pobedu. Sa nivoom agresivnosti u našoj igri imali smo probleme. Zvezda se vraćala, ali smo na kraju došli do više ili manje komforne razlike. Sve u svemu, zadovoljan sam pristupom i skorom od 3-3 koji imamo sada. Nismo daleko od ispunjenja naših ciljeva", zaključio je Plaza.

U 2016. je Zvezda dva puta tukla Unikahu. Ove godine je Unikaha zabeležila prvu recku.

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Plaza: Pobeda nad Zvezdom je istorijska

Izvor: N1 televizija, 11.Nov.2017

Trener Unikahe Đoan Plaza istakao je posle pobede nad Crvenom zvezdom (79:65) u šestom kolu Evrolige da je zadovoljan igrom i ponašanjem svojih igrača...Unikaha je prvi put u istoriji kluba bila bolja od Crvene zvezde u Evroligi, a španski tim je ključnu prdnost ostvario već u prvoj deonici i...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.