Plavšić: Visina je moja prednost!

Izvor: Vesti-online.com, 11.Feb.2016, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plavšić: Visina je moja prednost!

Fudbaler Crvene zvezde Srđan Plavšić izjavio je da se ekipa uželela takmičarskih utakmica i da jedva čeka da nastavi pobedonosni niz i osvoji titulu.

- Nadam se da ćemo pobediti Mladost na startu, a nakon toga nas čeka derbi. Mislim da zaslužujemo da budemo prvaci, zbog svega što smo do sada pokazali. Želja svih nas je da nastavimo sa dobrim igrama - rekao je mladi reprezentativac za zvanični sajt kluba.

Plavšić, koji je tokom jesenjeg dela sezone >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << imao nekoliko spektakularnih partija, posebno protiv Partizana, ističe da je dobro što je konkurencija za mesto u timu pojačana.

- Želeli smo da odemo u toplije krajeve kako bismo se bolje spremili. Ostala su nam još tri-četiri dana za neke taktičke stvar. Uslovi na Kipru su izvanredni, kako vremenski tako i ovi za treniranje. Došla su pojačanja i sada imamo kompletan tim. Konkurencija je jaka, što je dobro, svako se bori za mesto u timu. Moje je da treniram i ko bude najviše pokazao - igraće - ističe Plavšić, uz konstatacija da se navikao da je "najniži u timu" i da mu je često prednost na terenu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.