Platini 15. i 16. marta u Srbiji

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Mar.2012, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Platini 15. i 16. marta u Srbiji

Fudbalski savez Srbije saopštio je da će predsednik Evropske fudbalske unije (UEFA) Mišel Platini 15. i 16. marta boraviti u zvaničnoj poseti Srbiji.
Prvi čovek UEFA biće gost na svečanosti u Kući fudbala u Staroj Pazovi, kada će jedan teren poneti njegovo ime.

Platini će razgovarati i sa funkcionerima FSS i čelnicima saveza iz regiona, koji će biti gosti našeg saveza, a učestvovaće >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << i u radu 12. veća Evropske konferencije ministara sporta.
Ta konferencija biće održana 15. marta u Belekspo centru, a dan kasnije Platini će sa potpredsednikom UEFA Mariosom Lefkaritisom, generalnim sekretarom Đanijem Infantinom i njegovim zamenikon Tedorom Teodorisom biti gost FSS u Staroj Pazovi.
Istovremeno, od 13. do 17. marta u Staroj Pazovi biće održani prvi razvojni turniri UEFA u obe konkurencije (dečaka do 16 i devojčica do 17 godina).
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Platini dolazi sledeće sedmice

Izvor: Studio B, 08.Mar.2012

Predsednik Evropske fudbalske unije (UEFA) Mišel Platini boraviće 15. i 16. marta u zvaničnoj poseti Srbiji, saopštio je Fudbalski savez Srbije. ..Platini će 16. marta biti gost Sportskog centra FSS u Staroj Pazovi, na svečanosti na kojoj će jedan teren poneti njegovo ime...Otvaranju terena "Mišel...

Nastavak na Studio B...

Platini sledeće nedelje u Beogradu

Izvor: Mondo, 08.Mar.2012

Predsednik Evropske fudbalske unije dolazi 15. marta u dvodnevnu posetu Srbiji. Posetiće svečanost u Kući fudbala i održati sastanak sa predsednicima fudbalskih saveza iz regiona.

Nastavak na Mondo...

Platini dolazi u Srbiju na promociju svog terena

Izvor: Sportal.rs, 08.Mar.2012

Predsednik Evropske fudbalske federacije (UEFA) Mišel Platini naredne nedelje će doći u dvodnevnu posetu Srbiji. Kako je potvrđeno na sajtu Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Platini će u našoj zemlji gostovati 15.

Nastavak na Sportal.rs...

Platini otvara stadion „Mišel Platini“ u Staroj Pazovi

Izvor: Utakmica.rs, 08.Mar.2012

Tomislav Karadžić, predsednik Fudbalskog saveza Srbije potvrdio je da prvi čovek UEF&#1040; Mišel Platini, dolazi sledeće nedelje u Beograd, zajedno sa prvim potpredsednikom Mariosom Lefkaritisom, generalnim sekretarom Đanijem Infantinijem i zamenikom generalnog...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.