Izvor: MozzartSport.com, 30.Jun.2020, 21:12

Plate u Dortmundu ostaju smanjene, veto na transfere

Još samo Belingem i to je to za ovo leto...

Borusija iz Dortmunda završila je sezonu na drugom mestu nemačke Bundeslige i sa gubicima od 45.000.000 evra. Neuspeh u borbi za titulu nije izazvao toliko bure koliko loša finansijska situacija izazvana pandemijom koronavirusa, pa je upravo to razlog ozbiljnih restrikcija koje je uprava uvela.

Kako navode nemački mediji Hans Joakim Vacke i njegovi saradnici doneli su odluku da plate igračima ostanu smanjene za >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << deset odsto sve do kraja, odnosno da se stavi veto na transfere.

"Svaki čovek na ovoj planeti moraće u jednom trenutku da shvati da živimo u doba korone i da je situacija teška", kazao je prvi čovek Borusije.

Vacke je potom podvukao da klub neće biti naročito aktivan na fudbalskoj pijaci u predstojećim mesecima. To u prevodu znači da je da bi dolasci Tome Menijea (završeno i potvrđeno), odnosno mlade zvezde Džuda Belingema (u završnoj fazi, oko 20.000.000 evra) trebalo da budu sve od Milionera.

Ovo verovatno znači i ostanak Džejdona Sanča još godinu dana na Vestfalenu. A to bi moglo da bude zapravo najveće pojačanje za Borusiju u narednoj sezoni...

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.