Izvor: MozzartSport.com, 02.Jun.2020, 15:51

Plasmanom Borca u ABA ligu san navijača kluba je ispunjen

Udruženje navijača KK Borac poziva Čačane na prigodnu proslavu

U organizaciji Udruženja navijača KK Borac u nedelju 7. juna, na Gradskom trgu u Čačku, održaće se proslava povodom ulaska Borca u ABA ligu.

Inače, Udružnje navijača KK Borac osnovano je 2. avgusta 2019. godine. Reč je o ozbiljnim Čačanima dugogodišnjim posetiocima Borčevih utakmica koje je ujedinila ljubav prema klubu.

San svih Čačana je ispunjen. Ušli smo u ABA ligu. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Uz čačanski Dom kulture, koji nam pomaže oko organizacije, želimo da se zahvalimo igračima i trenerima za sve utakmice minule sezone. Da pružimo podršku u novim izazovima. Iza organizacije proslave isključivo stoje zaljubljenici u košarku, zaljubljenici u Borac, pravi navijači kluba. Mi na utakmice dolazimo porodično, sa decom, brojimo oko 150 članova, ali zainteresovanost raste. Moram da naglasim da proslava nema političku pozadinu već nas vodi isključivo ljubav prema gradu, sportu, košarci, Borcu i sportskom navijanju”, kaže jedan od članova udruženja Trifun Raičić.

Naš sagovornik ističe da će se proslava održati naredne nedelje, od 19.00 do 21.00 sat, na platou Gradskog trga. Da očekuje igrače Borca, trenere, članove uprave, navijače, sugrađane, lepu atmosferu, dobru muziku. Da navijači sami finansiraju svoja putovanja na gostujuće terene, da planiraju skromne poklone za košarkaše Borca i lepo druženje.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

GOREĆE ČAČAK U NEDELJU! Navijači Borca pripremaju proslavu povodom ulaska u ABA ligu!

Izvor: Kurir, 03.Jun.2020, 11:41

Udruženje navijača čačanskog košarkaškog kluba Borac najavilo je da će organizovati u nedelju veliku proslavu na gradskom trgu povodom ulaska kluba u ABA ligu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.