Pjaniću 8.000.000 godišnje na Nou Kampu

Izvor: B92, 11.Maj.2020, 14:45

Pjaniću 8.000.000 godišnje na Nou Kampu

Prelazak reprezentativca BiH Miralema Pjanića iz Juventusa u Barselonu skoro je završena stvar, pišu mediji u Španiji, pogotovo katalonski.

Prema navodima pojedinih, Pjanić je sa klubom sa stadiona ”Kamp Nou” dogovorio godišnju platu u iznosu od 8.000.000 evra, a trebalo bi da potpiše ugovor na četiri godine, prenosi agencija Anadolija (AA).

Navodno, preostali su detalji oko kojih će se dogovoriti čelni ljudi Juventusa i Barselone, te će transfer biti realizovan, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odnosno ozvaničen najkasnije do kraja tekuće nedelje.

Osim transfera Pjanića, prema pisanju portala u Kataloniji, u Barselonu je dogovoren dolazak i Argentinca Lautara Martinesa, napadača Intera.

U transferu sa Interom trebalo bi da budu razmenjeni Nelson Semedo i Karles Alena, dok bi u Juventus, kao zamena za Pjanića, mogao Artur Melo.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pjanić dogovorio platu u Barseloni

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Maj.2020

Transfer bh. asa Miralema Pjanića iz Juventusa u Barselonu je skoro završena stvar, pišu danas španski mediji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.