Pižon: Zaslužena pobeda

Izvor: B92, 31.Okt.2009, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pižon: "Zaslužena pobeda"

Trener Crvene zvezde Vladimir Petrović Pižon bio je zadovoljan bio je zadovoljan nakon trijumfa protiv Javora u Ivanjici.

Zvezda je u derbiju desetog kola Jelen Superlige pobedila u Ivanjici sa 2:0 i tako zabeležila i deveti trijumf u dosadašnjem delu šampionata. "Crveno-beli" se nalaze na čelu tabele sa 28 bodova, sedam više od drugoplasiranog Partizana koji svoj meč desetog kola igra u nedelju.

"Čestitam mojim igračima na zasluženoj pobedi, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a domaćinu na fer i korektnoj igri. Mislim da je utakmica bila odlična, iako je teren loš. Igrači oba tima su se borili svih 90 minuta, a ambijent je bio sjajan.

Moji igrači su sjajno istrčali čitavu utakmicu, što je za apsolutnu pohvali, jer je iza nas ne zaboravite bilo teško gostovanje u Novom Pazaru. Idemo dalje, izazovi nam tek predstoje", rekao je Vladimir Petrović.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.