Pistonsi dobili veliko pojačanje

Izvor: MVP.rs, 17.Feb.2016, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pistonsi dobili veliko pojačanje

Ekipa iz "Motor Sitija" je napravila interesantan trejd sa Orlandom.

Još malo vremena je ostalo da ekipe koje nisu zadovoljne trenutnim rosterom naprave promene i krenu u poslednji napad na plej-of ili u rebilding. Rok za trejdove u NBA ligi je 18. februar, a prethodne noći zanimljvu razmenu su napravili Orlando i Detroit.

Pistonsi su od Medžika dobili Tobajasa Herisa, dok su u suprotnom smeru otišli Brendon Dženings i Ersan Ijlasova. Heris je >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << tokom leta 2015. godine sa Orlandom potpisao četvorogodišnji ugovor vredan 64 miliona dolara, pa je pravo iznenađenje zašto je uprava Medžika odlučila da trejduje jednog od svojih najboljih igrača.

"Želeli smo Herisa i tokom leta, kada je bio ograničeno slobodan igrač. Kako tada nismo uspeli da ga dovedemo, kada nam se ukazala nova prilika nismo hteli da je propustimo. Ovo je potez kojim smo poziciju krila rešili za dugi niz godina", izjavio je generalni menadžer Pistonsa, Džef Bover.

(foto: Chat Sports)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.