Pirs: Mnogo toga odlučuje

Izvor: B92, 14.Sep.2012, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pirs: Mnogo toga odlučuje

Selektor mlade reprezentacije Engleske Stjuart Pirs rekao je da će njegova ekipa morati da igra najbolje što ume da bi eliminisala Srbiju u baražu za EP.

"Moramo da igramo najbolje što umemo kako bismo otišli na Evropsko prvenstvo. Imali smo zaista težak žreb. Biće teško, bez sumnje, ali kada ste došli do poslednjih 14 u Evropi onda znate da nećete dobiti lak žreb. Mnogo faktora će uticati na ishod dvomeča, igranje na svom terenu u prvoj utakmici, kao i putovanje u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Srbiju, koja je pobednik svoje grupe", rekao je Pirs.

Pirs je na žrebu u Nionu razgovarao s direktorom svih nacionalnih selekcija Srbije Savom Miloševićem.

"Srbija ima tim u nastajanju i razgovarao sam sa Savom Miloševićem o njima, koji, kao i mi, imaju mnogo igrača u seniorskom timu. Ovo će biti veliko iskustvo za naše igrače", kazao je Pirs.

Engleska će u prvom meču dočekati Srbiju 12. oktobra, dok će se revanš igrati četiri dana kasnije.

Evropsko prvenstvo u Izraelu održaće se od 5. do 18. juna sledeće godine.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.