Pirlo od leta u novoj ulozi - postaje trener!

Izvor: Mondo, 10.Maj.2019, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pirlo od leta u novoj ulozi - postaje trener!

Andrea Pirlo ponovo u Juventusu, ovaj put na klupi.

Foto: Guliver/Getty images/Tullio M. Puglia

Andrea Pirlo je dve godine bio van fudbala, od kada je 2017. u Njujork sitiju završio igračku karijeru, ali neće još dugo.

Italijanski mediji prenose da je nekadašnji vezista, koji će 19. maja napuniti 40 godina, sve dogovorio sa Juventusom o preuzimanju B tima torinskog kluba, koji se takmiči u Seriji C, trećem rangu italijanskog fudbala.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Tim čiji je član i nekadašnji igrač Čukaričkog, 19-godišnji napadač Luka Marković, sezonu je završio na razočaravajućem 12. mestu, jednom ispod pozicije koja vodi u plej-of za viši rang, pa će klupu napustiti Mauro Zironeli i mesto ustupiti jednom od najboljih fudbalera svih vremena.

Pirlu će ovo biti prvi trenerski posao. Kao igrač je zaslužio nadimak "Mocart", a videćemo kako će komponovati u novoj ulozi.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.