Pirlo: Otišao sam zbog Alegrija

Izvor: B92, 12.Maj.2012, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pirlo: Otišao sam zbog Alegrija

Fudbaleri Juventusa Andrea Pirlo otkrio je da je trener Masimilijano Alegri jedan od glavnih razloga zašto je napustio Milan prošlog leta.

Pirlo je istakao da je Alegri na mestu veznih igrača 'gurao' Marka van Bomela i Masima Ambrozinija, zbog čega je on odlučio da ne produži ugovor i pređe u Juventus, sa kojim je ove sezone osvojio titulu.

Alegri je želeo Van Bomela ili Ambrozinija odmah ispred odbrane. Morao bih da menjam poziciju, ali nisam to želeo, pa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sam prešao u Juventus", rekao je Pirlo.

32-godišnji Pirlo se potom osvrnuo na trenera Juventusa Antonija Kontea, za kojeg ima samo reči hvale.

On je sjajan trener. Sarađivao sam sa velikim brojem trenera tokom godina, ali nijedan nije bio toliko predan svom poslu i dobar u objašnjavanju pojedinih stvari od njega. Iz perspektive taktike, on je čak, za mene, bolji od Karla Ančelotija i Marčela Lipija", naglasio je Pirlo.

Juventus ovog vikenda igra meč poslednjeg kola Serije A protiv Atlante, dok ga 20. maja očekuje finale Kupa Italije protiv Napolija.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pirlo: Otišao sam zbog Alegrija

Izvor: Lajk.ba, 12.Maj.2012

Fudbaleri Juventusa Andrea Pirlo otkrio je da je trener Masimilijano Alegri jedan od glavnih razloga zašto je napustio Milan prošlog leta.

Nastavak na Lajk.ba...

Andrea Pirlo: Alegri me oterao

Izvor: Kurir, 13.Maj.2012, 07:22

Fudbaler Juventusa otkrio zašto je posle deset godina napustio Milan i preselio se u Torino..Napravio pravi potez...Fudbaler Juventusa Andrea Pirlo otkrio je zašto je posle deset godina napustio Milan i preselio se u Torino. Iskusni vezni igrač za napuštanje roso-nera optužuje isključivo trenera...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.