Pipen tužen da je pretukao čoveka

Izvor: Blic, 13.Jul.2013, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pipen tužen da je pretukao čoveka

Protiv bivšeg košarkaša Čikago Bulsa Skotija Pipena podneta je tužba da je pretukao čoveka koji mu je prošlog meseca u restoranu u Kaliforniji prišao radi fotografisanja.

Kamran Šafigi (49) je u četvrtak na sudu u Los Anđelesu podneo tužbu u kojoj traži četiri miliona dolara i navodi da je prosto tražio od Pipena fotografiju za 12-godišnjeg sina svoje devojke.

Umesto slike, navodi se u tužbi, Šafigi je dobio "brutalan i neopravdan fizički napad" s pljuvanjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u lice, guranjem i udarcem koji ga je oborio na zemlju."Ni u jednom trenutku Šarifi nije provocirao ili uzvratio, pošto ga je onesvestio prvi udarac", dodaje se u tužbi.

Istražitelji su prošlog meseca naveli da je Pipen 23. juna večerao sa svojom porodicom u restoranu Nobu na plaži u Malibuu koji često posećuju slavni. Šafigi je slikao Pipena, prvo u restoranu a potom ispred na parkingu, navode istražitelji, a nekoliko svedoka je za njega reklo da je bio intoksiniran.

Posle svađe je usledilo nasilje, navode istražitelji, a Šafigi je završio u bolonici s povredom glave.

Zvaničnici policije kažu da je Pipen dobrovoljno došao u stanicu na ispitivanje i da je sarađivao u istrazi, ali nije zadržan u pritvoru. Pipen (47) je sada specijalni savetnik predsednika Bulsa. Taj tim iz Čikaga je u vreme Pipena i Majkla Džordana osvojio šest titula.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.