Pipen okrivio Durenta; Durent: Zbog Kukoča si odbio da igraš

Izvor: B92, 25.Jun.2021, 08:33

Pipen okrivio Durenta; Durent: Zbog Kukoča si odbio da igraš

Kevin Durent i Skoti Pipen upali su žustru raspravu.

Košarkaši Bruklin Netsa neočekivano su eliminisani u drugoj rundi plej-ofa od strane Milvoki Baksa posle sedam odigranih utakmica.

Ruku na srce, bilo je tu dosta povreda. Harden se povredio posle samo 43 sekunde, da bi Kajri Irving u trećem meču završio ovu seriju.

"Kevin Durent je sjajan ofanzivni igrač, ali je upravo ta ofanziva bio njegov najveći neprijatelj. Nije umeo da igra timsku košarku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i konstantno je šutirao, napad za napadom. Da li ste nekada videli Lebrona da to radi? Ne, on je pametniji, nateraće ih da ga udvoje i to Durent nije uspeo da uradi. Durent je bolji napadač od Lebrona, može da postigne više poena, ali, da li je bolji od njega? Nije. Kapirate šta hoću da kažem? Lebron bi pronašao način da ih pobedi, ne bi bio izmoren i verovatno ne bi ni uzeo taj poslednji šut. Lebron nije kao Durent i Durent nije kao Lebron", rekao je Skoti Pipen.

Ubrzo je stigao odgovor Kevina Durenta:

"Da li je veliki Skoti Pipen odbio da uđe u igru kada su njegova osećanja bila povređena, jer je trener nacrtao akciju za boljeg šutera jer je u pitanju poslednja sekunda?", upitao je Durent.

Naravno, radi se o čuvenoj situaciji u Čikago Bulsima, kada je Fil Džekson nacrtao akciju za Tonija Kukoča, a Skoti Pipen odbio da igra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.