Izvor: RTS, 24.Mar.2022, 05:35

Piksi u Mađarskoj bez trojice standardnih reprezentativaca

Pored Dušana Vlahovića i Nikole Milenkovića, za Srbiju u ovoj reprezentativnoj pauzi neće nastupiti ni Uroš Spajić. Selektor Dragan Stojković Piksi neće moći da računa na trojicu standardnih reprezentativaca u predstojećim prijateljskim duelima sa Mađarskom i Danskom.
Vlahović je otpao još na startu zbog oporavka od povrede, dok mu se na listi povređenih pridružio i štoper Fiorentine Nikola Milenković.

"Svaki tim ima svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << probleme, nismo nikakav izutetak. Vlahovića neće biti u sastavu zbog povrede. Mogu da vam kažem i da je Milenković blizu da bude van tima, pošto oseća lakšu povredu, grč u zadnjoj loži. Bilo bi glupo i rizično da igra. Naravno, putuje sa ekipom u Budimpeštu", rekao je Stojković na konferenciji za medije.
Po dolasku u mađarsku prestonicu, "orlove" je sačekalo još jedno negativno iznenađenje, pošto je pozitivan rezultat na koronavirus dobio Uroš Spajić.
Spajić će tako propustiti okršaje sa Mađarima i Dancima, dok su ostali igrači bili negativni na testiranju.
Utakmica između Mađarske i Srbije na programu je u četvrak od 19.30 sati na "Puškaš areni" u Budimpešti.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.