Piksi: Sergej može i mora bolje – ali ne samo on

Izvor: B92, 09.Okt.2023, 12:47

Piksi: Sergej može i mora bolje – ali ne samo on

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi kaže da od svih reprezentativaca očekuje da daju maksimum.

"Orlove" u kvalifikacijama za EURO očekuje najpre meč sa Mađarskom u Budimpešti u subotu, a onda i sa Crnom Gorom u Beogradu u utorak.

"Naš tim mora da se bazira na timskoj igri, a ne na individualnoj. Na tome insistiram od početka. Tadić je vrhunski igrač i imao je ulogu iza napadača protiv Mađarske, pa kakvih su bili prvih pola sata? Imali smo problema. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Tako da, pitanje taktike i zahteva u igri mora daleko ozbiljnije da se shvati, zato se i razmišlja o nekim varijantama i ulogama koje bi mogle da donesu našoj igri", rekao je Piksi i dodao:

"Sergej može bolje. Ali ne samo on. Ja volim da pohvalim, ali i da ukažem šta očekujem i koliko. Sergej može daleko bolje i mora bolje. Kostić isto. Svi mogu i moraju bolje. Nema izgovora".

Čitavu konferenciju čitajte OVDE.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.