Pike opleo po Barsi: To više nije isti klub

Izvor: B92, 04.Mar.2024, 21:11

Pike opleo po Barsi: To više nije isti klub

Barselona ove sezone, ali i prethodnih nekoliko godina ima puno problema, kako sa finansijama, tako i u rezultatskom smislu.

Došla je nova uprava, ali stari dugovi su ostali, dok su ciljevi takvog kluba uvek najviši.

Legenda Katalonaca Đerar Pike bio je iskren u oceni da to više nije isti klub kao kada je on igrao na "Kamp Nou" stadionu.

Ono što ljudi želje jeste da znaju istinu, pravo stanje u Barseloni i da se suoče sa njom. Ako je realnost ‘takva >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i takva’, onda treba da se i kaže kakva je. Ne možete da dajete lažnu nadu, da prodajete maglu i kažete: ‘Osvojićemo Ligu šampiona’. A, zapravo nemate novca da biste se takmičili. Ne znam kakva je trenutno situacija u klubu, ali mislim da bi članovi voleli da znaju istinu”, rekao je Đerar Pike.

Barselona, vrlo verovatno, ni ove sezone neće osvojiti LaLigu, ispala je iz Kupa kralja, a u Ligi šampiona ima 1:1 protiv Napolija posle prvog meča osmine finala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.