Pike: Povratak u Junajted? Barsa je moj dom

Izvor: B92, 28.Avg.2018, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pike: Povratak u Junajted? Barsa je moj dom

Fudbaler Barselone Đerar Pike odbacio je mogućnost povratka u Mančester junajted, preneli su engleski mediji.

Pike je došao 2004. godine u Junajted, nakon što je prošao omladinsku školu Barselone, ali nije uspeo da se izbori za mesto u engleskom timu, pošto je odigrao samo 12 utakmica.

On je bio na pozajmici u Saragosi, a 2008. godine se vratio u Barselonu. Od tada je osvojio sedam šampionskih titula u Španiji i tri Lige šampiona, a sa reprezentacijom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Svetsko i Evropsko prvenstvo.

Upitan da li bi se vratio u Englesku, Pike je za Dejli Star rekao: "Ne verujem. Srećan sam ovde. Ovde je moj dom, sa porodicom i prijateljima, a igram za klub za koji sam oduvek sanjao. Nadam se da ću osvojiti još trofeja".

Pike je nedavno rekao da bi fudbaler Mančester junajteda Pol Pogba dobrodošao u Barseloni, a sada je pohvalio Junajtedove rivale Mančester siti, ali i Liverpul.

"Mislim da Jirgen Klop obavlja dobar posao u Liverpulu. Njihov stil igre je suprotan stilu Pepa Gvardiole. Oni vole kontranapade i imaju veoma brze igrače koji postižu golove, Mohameda Salaha, Roberta Firmina i Sadija Manea. To će biti veliki izazov za Siti, pošto Liverpul ima sjajan tim. Mislim da će biti prilično uzbudljivo, pošto i Siti ima dobre igrače", rekao je Pike.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pike se vraća na Ostrvo?

Izvor: Sportske.net, 28.Avg.2018

Izgleda da od toga neće biti ništa...Fudbaler Barselone Đerar Pike odbacio je mogućnost povratka u Mančester junajted, preneli su danas britanski mediji...Pike je došao 2004. godine u Junajted, nakon što je prošao omladinsku školu Barselone, ali nije uspeo da se izbori za mesto u engleskom timu,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.