Izvor: RTS, 15.Avg.2020, 07:16

Pike: Dotakli smo dno, neophodne su promene

Posle sramotnog poraza u četvrtfinalu Lige šampiona, pred Barselonom je još teži zadatak - introspekcija.
Đerar Pike je dugo u Barseloni, pa sigurno ne pamti kada je njegov klub bio ponižen kao prošle noći u Lisabonu.

"Užasna utakmica - sramotna. Mislim da smo dotakli dno. Teško je. Nadam se samo da će koristiti, jer svi moraju da se zapitaju... Klubu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su potrebne promene. Ne mislim na trenera i igrače, ne upirem prstom ni u koga. Niko nije siguran, ja ću prvi otići ukoliko je potrebna 'nova krv'. Moramo ozbiljno da se zapitamo šta je najbolje za Barselonu", rekao je Pike.
Prema pisanju pojedinih medija, trener Kike Setjen je otpušten i u toku dana će Barselona to objaviti.
Ipak, veliko pitanje je, kao što je i Pike sam rekao, da li je to problem, ili su strukturalni problemi u klubu mnogo dublji.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

SRAMOTA ME JE, OVO JE DNO, IDEM ODMAH AKO TREBA: Đerar Pike opisao stanje u Barseloni posle debakla u duelu s Bajernom

Izvor: Kurir, 15.Avg.2020

Đerar Pike, legenda Barselone, prvi je izašao u javnost i rekao šta misli o dešavanjima u klubu, kao i o katastrofalnom porazu od Bajerna u četvrftinalu Lige šampiona.  

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.