Petrušev i Simonović vodili Megu do pobede

Izvor: B92, 13.Sep.2020, 10:55

Petrušev i Simonović vodili Megu do pobede

Košarkaši Mega Bemaksa pobedili su u Beogradu rumunski Kluž sa 82:72 (14:27, 23:18, 22:24, 23:3), u pripremnoj utakmici za novu sezonu.

Izabranici trenera Vladimira Jovanovića su se nekoliko puta u toku utakmice vraćali iz dvocifrenog minusa koji je najviše iznosio 16 poena, da bi u poslednjoj četvrtini u potpunosti zaustavili napad Kluža na samo tri poena i posle preokreta došli do pobede.

Najbolji u redovima Mege su bili Filip Petrušev sa 25 poena i devet >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << skokova i Marko Simonović sa 19 poena i šest skokova. U ekipi Kluža se istakao Andrija Stipanović sa 22 poena i osam skokova.

Zbog mera zdravstvene zaštite, utakmica je odigrana bez prisustva publike.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.