Petroviću zlato na Univerzijadi

Izvor: Press, 15.Dec.2013, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petroviću zlato na Univerzijadi

Petroviću je ovo druga medalja u Trentinu, posle bronze koju je osvojio u petak u trci na 20 kilometara.
Petrović je u cilju zabeležio rezultat od 25:29,5 minuta, ispred dvojice Ukrajinaca - Vitalija Kiločitskija i Dmitra Pidručnija koji su zaostali 3,5, odnosno 8,7 sekundi.
Drugi predstavnik Srbije Damir Rastić završio je trku na 25. mestu sa zaostatkom u odnosu na pobednika od 1:22,09 minuta.
Zimska Univerzijada, 26. po redu, održava se od 11. do 21. decembra.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Petroviću zlato na Univerzijadi

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 15.Dec.2013

Bijatlonac iz Srbije Milanko Petrović osvojio je u nedelju zlatnu medalju na Zimskoj univerzijadi u Trentinu u sprintu na deset kilometara, što je prvo zlato za Srbiju u istoriji ovih takmičenja. Petroviću je ovo druga medalja u Trentinu, posle bronze koju je osvojio u petak u trci na 20 kilometara. Petrović...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.