Petev: Želim hrabriji Dinamo protiv Sevilje

Izvor: B92, 01.Nov.2016, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petev: Želim hrabriji Dinamo protiv Sevilje

Trener Dinama iz Zagreba Ivajlo Petev rekao je da bi voleo da njegova ekipa sa više samopouzdanja uđe u utakmicu protiv Sevilje u Ligi šampiona.

Fudbaleri Dinama otputovali su u Španiju, gde sutra od 20.45 igraju protiv Sevilje, utakmicu četvrtog kola Grupe H u Ligi šampiona.

Zagrebački tim pretrpeo je sva tri poraza >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i nalazi se na začelju tabele, a drugoplasirana Sevilja ima sedam bodova, isto koliko i vodeći Juventus.

U prošlom kolu, sredinom oktobra, Sevilja je u Zagrebu pobedila sa 1:0.

"Mi uvek biramo taktiku na osnovu toga protiv kakve ekipe igramo. Znamo svi kakva je Sevilja, a naš ; taktički plan se sutra neće mnogo razlikovati od onog sa maksimirske utakmice protiv Sevilje. Ne možemo sebi da dozvolimo da protiv takvog protivnika igramo drugačije. Ali, želeo bih da igramo sa više samopouzdanja", rekao je Petev, preneo je Indeks.

Fudbaler Dinama Petar Stojanović rekao je da se ekipa neće unapred predati i da će pokušati da ostvari pozitivan rezultat.

"Sevilja je odlična ekipa, ima kvalitet, opasna je. Neće nam biti lako, ali nećemo se predati i moramo da damo sve od sebe. Probaćemo da napravimo dobar rezultat. Neće biti lako jer Sevilja, osim što je kvalitetna, igra pred svojim navijačima, ali nadamo se i verujemo da možemo da odigramo dobru utakmicu", rekao je Stojanović.

U drugoj utakmici u Grupi H Juventus će u Torinu igrati protiv Liona i ako pobedi plasiraće se u osminu finala. Uz pobedu Juventusa, Sevilji je za plasman u nokaut fazu potrebna pobeda protiv Dinama.

U Grupi E Monako će sutra od 20.45 na svom terenu igrati protiv CSKA iz Moskve, a u isto vreme, Totenhem će na Vembliju dočekati Bajer Leverkuzen.

Fudbaleri Borusije igraju od 20.45 u Dormundu protiv Sportinga, u četvrtom kolu Grupe F i ako pobede plasiraće se u osminu finala. U drugoj utakmici u toj grupi aktuelni evropski prvak Real Madrid igra u Varšavi protiv Legije i uz pobedu, ali i pobedu Borusije, plasiraće se u nokaut fazu.

U Grupi G Kopenhagen će od 20.45 dočekati Lester. Lester bi pobedom mogao da obezbedi prvo mesto u grupi, ako Porto u drugoj utakmici ne pobedi Briž. Za siguran plasman u osminu finala šampionu Engleske mogao bi da bude dovoljan i bod, ako Porto ne pobedi.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Sampaoli brine o Dinamu, a ne o Barsi

Izvor: Sportske.net, 01.Nov.2016

Trener Sevilje Horhe Sampaoli rekao je da očekuje da će sutrašnja utakmica protiv Dinama biti otvorenija od meča u Zagrebu...Fudbaleri Sevilje dočekuju sutra Dinamo u četvrtom kolu Grupe H Lige šampiona..."Od utakmice protiv Dinama imam velika očekivanja, jer nas pobeda vodi u osminu finala....

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.