Petarda Lacija, Sergej dvostruki strelac (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jan.2018, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Petarda" Lacija, Sergej dvostruki strelac (VIDEO)

Ekipa Lacija sa 5:1 pobedila je Kjevo, u 21. kolu Serije A, a dvostruki strelac bio je Sergej Milinković-Savić.

Reprezentativac Srbije postigao je dva efektna gola u 13. pobedi "nebesko plavih" u šampionatu Italije.

Domaći fudbaleri do gola prednosti došli su 23. minutu kada je strelac bio Luis Alberto.

Gosti su ubrzo uzvratili i preko Pučarelija poravnali rezultat na semaforu. To je bilo sve što smo videli od Kjeva, pošto će u nastavku meča dominirati >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Lacio.

U 32. minutu Milinković-Savić postigao je lep gol sa nekih 18 metara. Parolo je ostavio loptu srpskom igraču, a ovaj je snažnim udaracem savladao Sorentina. Sa tim rezultatom otišlo se na pauzu.

U nastavku meča videli smo još tri gola u mreži Kjeva. U 68. minutu Leiva je proigrao našeg igrača, a ovaj iz polu-voleja poslao loptu u mrežu. Bastos je u 83. minutu povisio na 4:1, dok je konačan rezultat postavio Nani u 86. minutu (5:1).

Ekipa Napolija slavila je na gostovanju u Bergamu protiv Atalante 1:0. Jedini gol na meču postigao je Dris Mertens u 65. minutu. Ovo je bio 17. trijumf ekipe Marucija Sarija.

Bolonja je sa 3:0 pobedila Benevento, a srpski igrač Filip Đuričić našao se za goste na terenu od 66. minutu.

Sampdorija je pred domaćom publikom slavila protiv Fiorentine sa 3:1, a sva tri gola za domaće postigao je Kvaljarela. Milinković je bio na klupi "Viole" i nije ulazio na teren.

Sasuolo i Torino su remizirali 1:1, a Ljajić i Vanja Milinković-Savić presedeli su meč na klupi "Bikova". Krotone je pobedio na gostovanju Veronu 3:0, a strelci na meču bili su Barberis (3), Stojan (54) i Riki u 67. minutu.

Udineze i SPAL odigrali su bez pobednika u 21. kolu Serije A. Udine je došao do vođstva u 11. minutu, ali je iskusni Sergijo Flokari u 49. doneo izjednačenje ekipi SPAL.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Čovek od mermera ili čovek iz svemira

Izvor: MozzartSport.com, 22.Jan.2018, 13:06

Italijani obasipaju pohvalama Sergeja Milinkovića Savića..(Od dopisnika MOZZART Sport iz Rima)..Sergej Milinković Savić je ponovo osvojio naslovne strane italijanske sportske štampe još jednom fenomenalnom partijom. Ovoga puta protiv Kjeva, pošto je dao dva lepa gola i ukrasio ubedljivu pobedu...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.