Petar Nenadić završio reprezentativnu karijeru

Izvor: Beta, 17.Feb.2022, 14:49

Petar Nenadić završio reprezentativnu karijeru

Srpski rukometaš Petar Nenadić saopštio je danas da je odlučio da završi reprezentativnu karijeru, istakavši da je to bila teška, ali ispravna odluka."Posle višednevnog razmišljanja, teška srca, ali mirne glave, doneo sam odluku da završim reprezentativnu karijeru. Ova odluka je bila najteža, ali znam da je i ispravna", naveo je Nenadić u saopštenju dostavljenom medijima.Rukometaš madjarskog Vesprema je rekao da je bilo mnogo lepih trenutaka, uspona i padova, medalja od kadetskih do seniorskih dana."Mnogo je bilo smeha, radosti, druženja, bilo je i teških trenutaka, suza, ali rasli smo svi zajedno, zahvaljujući dobrom drugarstvu pregurali smo mnogo toga preko ledja i uvek izlazili jači", naveo je 35-godišnji Nenadić.Kako je istakao, "ne postoji nijedan konkretan razlog" za odluku o napuštanju nacionalnog tima za koji je igrao od 2007. godine i sa kojim je 2012. u Beogradu bio vicešampion Evrope."Osetio sam da je ovo pravo vreme za povlačenje, vreme je da mesto u timu prepustim nekom mladjem igraču, smatram da je to moja obaveza", rekao je Nenadić.Nenadić je naveo da "dolaze neki novi klinci" koji su već pokazali veliki potencijal i dodao da su oni svetla budućnost rukometa."Zajedno sa selektorom Tonijem Djeronom ti momci mogu dosta. Imamo vrhunskog trenera na klupi reprezentacije, imamo ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Petar Nenadić završio reprezentativnu karijeru

Izvor: Danas, 17.Feb.2022

Srpski rukometaš Petar Nenadić saopštio je danas da je odlučio da završi reprezentativnu karijeru, istakavši da je to bila teška, ali ispravna odluka.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.