Pet golova Sitija, Mitrović asistent

Izvor: RTS, 20.Okt.2018, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pet golova Sitija, Mitrović asistent

Fudbaleri Mančester sitija savladali su Barnli sa 5:0 i vratili se na prvo mesto Premijer lige. Aleksandar Mitrović asistent u porazu Fulama od Kardifa (4:2). Minimalna pobeda Totenhema protiv Vest Hema. Liverpul savladao Hadersfild sa 1:0.
Fudbaleri Mančester sitija vratili su se na prvo mesto na tabeli Premijer lige, pošto su sa 5:0 na svom terenu savladali ekipu Barnlija.

Aguero je načeo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << rivala u prvom poluvremenu, dok su "građani" ostale pogotke postigli u nastavku. Bernardo Silva i Fernandinjo su u dva minuta rešili pitanje pobednika, dok su se do kraja meča u listu strelaca upisali Marez i Sane.
Totenhem je kao gost sa 1:0 savladao ekipu Vest Hema, a strelac jedinog gola bio je Erik Lamela u 44. minutu utakmice.
Fulam je izgubio od Kardifa 4:2, a srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović bio je asistent kod drugog gola svoje ekipe.
Brajton je kao gost slavio protiv Njukasla 1:0, dok je Votford na "Molinou" savladalo Vulvse 2:0. U utakmici između Bornmuta i Sautemptona nije bilo golova.
U poslednjem meču današnjeg programa Liverpul je kao gost savladao Hadersfild sa 1:0. Strelac odlučujućeg pogotka bio je Salah u 24. minutu.
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.