Perezova poruka za Pepa, transfer na pomolu?

Izvor: Sportske.net, 17.Dec.2018, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Perezova poruka za Pepa, transfer na pomolu?

Sasvim je jasno šta klub španskog stručnjaka treba da uradi.

Nije tajna da je Pep Gvardiola veoma zainteresovan za saradnju sa vezistom madridskog Reala Iskom.

Španski reprezentativac je na marginama kod Santijaga Solarija, Argentinac je bacio u drugi plan Iska i Asensija, a potonji bi takođe mogao u Premijer ligu, više OVDE.

Što se tiče Iska, koji je nezadovoljan svojim statusom u klubu, on je navodno svojim kolegama i rekao da želi da promeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sredinu, pa kada spojimo dva i dva, čini se da bi Španac lako mogao da završi na "Etihadu".

Transfer bi mogao da se odigra i u januaru, iako je Gvardiola izjavio da Siti neće kupovati nove igrače na zimskoj pijaci, ali bi Isko definitivno bio pravo novogodišnje iznenađenje za sve fanove Sitija.

Zbog situacije u Madridu je Španac stavljen na vrh liste želja "Građana", ali problem je što je Isko vezan ugovorom sa "Los Blankosima" do 2022. godine i u saradnji sa Realom ima otpusnu klauzulu od 700 miliona evra.

Tako je sasvim jasno da ga se Real neće tek tako odreći i da će zainteresovana strana morati da ih "oduva" ponudom.

Siti je navodno spreman da ponudi oko 90 miliona evra, ali su iz Reala poslali signal da neće prihvatati ponude manje od 100 miliona evra!

Tako je jasno da će Mančester siti morati da obare neke rekorde kako bi angažovao Iska, najpre svoj rekord za angažovanje fudbalera, a potom i rekord Reala kada su prodaje u pitanju, setimo se da je letos taj rekord oborio Kristijano Ronaldo, tačnije Juventus, koji je Portugalca platio upravo 100 miliona evra.

Dakle, poruka za zainteresovane strane je jasna, nadmašite Juventus i imaćete Iska.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.