Perez kasnio, pa otpustio Rafu: Sa Zidanom ništa nije nemoguće!

Izvor: MozzartSport.com, 04.Jan.2016, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Perez kasnio, pa otpustio Rafu: Sa Zidanom ništa nije nemoguće!

„Daću srce za ovaj klub“, emotivan je bio novi trener Real Madrida

Celo popodne sastančila je uprava Real Madrida, a onda je Florentino Perez izašao pred novinare i rekao ono što je ceo svet znao:

„Zinedin Zidan je naš novi trener“.

Predsednik kraljevskog kluba na taj način, tačno u 20.03, okončao misiju Rafaela Beniteza, koga su gubitka posla koštali kiksevi u prvenstvu. Za doskorašnjeg stratega, ipak, imao je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << samo reči hvale.

Doneli smo tešku odluku da raskinemo ugovor sa Benitezom. Zahvaljujemo mu se na svemu što je učinio za nas“.

Perez je zakasnio na konferenciju pola sata, a na njoj zabranio novinarima da ga išta pitaju. Možda zbog toga što je, koliko pre dve sedmice, pričao kako Rafa ima apsolutnu podršku rukovodstva. Ispostavilo se da je samo čekao grešku da ga otpusti. U tom odustvu dijaloga sa predstanicima medija, iskorisitio je priliku i da predstavi Zidana.

„Ponosan sam, jer znam da sa Zidanom ništa nije nemoguće“.

Legendarni Francuz delovao je motivisano. I uverljivo.

Emocije me tresu. Verujte da su jače sad nego kad sam potpisivao za Real kao igrač. Mogu samo da vam kažem da ću dati srce za ovaj klub. Ovo je najbolji klub na svetu, sa najboljim navijačima na planeti. Zato želim da u njemu uradim i najbolje za ekipu. Sutra počinjemo“, u dahu je izgovorio Zi-Zu pre nego što su ga novinari pozdravili aplauzom.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.