Peres: Modrić može da ide, ali za 750 miliona evra

Izvor: N1 televizija, 02.Avg.2018, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peres: Modrić može da ide, ali za 750 miliona evra

Real Madrid ali i ljudi iz okruženja Luke Modrića demantuju priče iz Italije da će kapiten hrvatske reprezentacije preći u Inter.

Real uopšte nije zainteresovan da prodaje Luku Modrića u momentu kada su već prodali Kristijana Ronalda. Hrvat ima ugovor sa Realom do 2020. godine, mogao bi da dobije i poboljšane uslove u tom ugovoru, a takođe ga "galaktikosi" ne puštaju jer će teško naći njegovu zamenu do kraja prelaznog roka.

Čak i Florentino Peres smatra >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << da je nemoguće da Luka napusti "Bernabeu".

"Jedina mogućnost da Luka Modrić ode je da neko plati 750 miliona evra za njega", rekao je Peres.

 Španski mediji dodaju i da Modrić nema nameru da ide iz Reala i da mu je jedino u planu da se sledeće sedmice vrati u tim i da se sa ostalim saigračima sprema za meč Superkupa Evrope.

Na drugoj strani mediji u Italiji međutim imaju saznanja da je Luka sam tražio da ode iz Reala i da je čak njegova supruga Vanja Bosnić prva ostvarila kontakt sa predstavnicima Intera kako bi ih zainteresovala za transfer.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.