Per dominantan u finalu Liona za treću titulu u karijeri

Izvor: B92, 25.Maj.2019, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Per dominantan u finalu Liona za treću titulu u karijeri

Francuski teniser Benoa Per osvojio je titulu na turniru u Lionu pobedom nad Kanađaninom Feliksom Ože-Alijasimom sa 2-0 u setovima.

Per je došao do pobede posle jednog časa i 22 minuta borbe – 6:4, 6:3.

Tridesetogodišnjem Francuzu ovo je treća titula u karijeri, druga ove godine.

Per je dominirao tokom prvog seta, što na servisu što na riternu. Stvorio je šest brejk lopti, iskoristio jednu, a protivniku nije dozvolio da osvoji više od dva >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poena po gemu prilikom vraćanja servisa.

Na samom startu drugog seta Benoa je napravio brejk, ali je Kanađanin uspeo da se vrati i izjednači na 2:2. Ipak, do kraja meča Francuz je napravio još dva brejka i zasluženo došao do titule u Lionu.

Per će od ponedeljka biti 38. teniser sveta, dok će napredovati i Ože-Alijasim, koji će se naći na 22. poziciji sveta.

Obojica će se naći na Rolan Garosu. Kanađanin za protivnika u prvom kolu ima Australijanca Džordana Tompsona, a Francuz Rumuna Marijuša Kopila.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Tinejdžer nije uspeo, Benoa Per slavio u Lionu!

Izvor: Sportske.net, 25.Maj.2019

Francuz podigao još jedan pehar nakon dva meseca...Francuski teniser Benoa Per osvojio je danas turnir u Lionu, pošto je u finalu pobedio Kanađanina Feliksa Ože-Alijasima sa 6:4, 6:3...Per je tako osvojio svoju drugu titulu za manje od dva meseca, pošto je slavio i u Marakešu...Francuzu je ovo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.