Per: Dolazak Gabrijela mnogo znači

Izvor: B92, 05.Feb.2015, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Per: Dolazak Gabrijela mnogo znači

Štoper Arsenala Per Mertesaker smatra da će dolazak Gabrijela Pauliste biti od velikog značaja za celu ekipu.

Brazilski defanzivac, koji je ove zime stigao na Emirejts, pojačaće konkurenciju u zadnjoj liniji, pogotovo posle povrede Lorana Košćelnog, ali i samog Mertesakera tokom sezone.

"Povrede su nam pravile velike probleme, što se odražavalo i na rezultate. Želimo da naša ekipa ima 'dubinu', a dolaskom Gabrijela sve izgleda dosta bolje", rekao je Mertesaker.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Ekipa Arsena Vengera trenutno zauzima peto mesto u Premijer ligi, a u nastavku sezone očekuje ih i borba u završinici FA Kupa i Ligi šampiona.

"Kod nas u ekipi uvek vlada pozitivna konkurencija, i to je dobro, a njegovim dolaskom smo dobili još više na čvrstini i snazi celog tima. On je veliki talenat i mislim da mi samo trebamo da ga usmerimo kako bi ostvario svoj potencijal", dodao je Mertesaker, "S moje tačke gledišta, cela situacija obećava, jer smo 'kratki' u defanzivi, pogotovo sa štoperima, što je njegova primarna pozicija".

Venger je za dolazak Brazilca, koji je karijeru počeo u Vitoriji, izdvojio oko 15 miliona evra, s tim da je u drugom pravcu, na pozajmicu, otišao Kostarikanac Džoel Kembel.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.