Pep potvrdio, Stouns povredio skočni zglob

Izvor: B92, 29.Dec.2023, 00:56

Pep potvrdio, Stouns povredio skočni zglob

Mančester siti je odneo tri boda sa gostovanja Evertonu (3:1), ali se na tom meču povredio štoper Džon Stouns.

On je u 43. minutu susreta morao van terena, a dan posle otkriveno je i u čemu je problem.

"Stouns je povredio skočni zglob. Ne izgleda dobro, ali videćemo šta će biti", potvrdio je vest menadžer Sitija Pep Gavrdiola.

Siti je tako ostvario i treću uzastopnu pobedu u svim takmičenjima, posle dve pobede na Svetskom klupskom prvenstvu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stigao je trijumf i u Premijer ligi.

"Svestan sam da mnogi sumnjaju u nas pošto smo prethodmo slavili samo jednom u šest utakmica u ligi, ali u Liverpulu smo pokazali da smo i dalje tu. Sve je u rezultatima, kada ne dobijate onda se sve osporava, pobede 'brišu' minuse", kaže Gvardiola.

Nema mnogo vremena za "građane", već u subotu dočekuju Šefild junajted.

"Protiv Evertona mislim da smo bili veoma dobri. Čak i u prvom poluvremenu kada smo gubili. U nastavku smo znali da moramo brže da napadamo, imali smo sreću da uz dva brza gola dobijemo ono što smo želeli", zaključio je Gvardiola.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.