Pep o povratku u Barsu: Srećan sam u Mančesteru

Izvor: B92, 30.Okt.2020, 17:25

Pep o povratku u Barsu: Srećan sam u Mančesteru

Pep Gvardiola, menadžer Mančester sitija, nada se da će ostati još dugo u ovom klubu.

Španski stručnjak dobio je pitanje u vezi eventualnog povratka u Barselonu i na isto je odgovorio:

"Veoma sam srećan ovde, zadovoljan sam što sam u Mančesteru i nadam se da ću uraditi dobar posao ove sezone kako bih ostao duže u klubu".

Gvardiola je ovim nagovestio da bi mogao da napusti klub ukoliko ne donese trofej Premijer lige ili Lige šampiona ove takmičarske >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << godine.

Spekulacije o povratku Španca u Barselonu pokrenule su se nakon što je Đozep Bartomeu podneo ostavku na mesto predsednika katalonskog kluba.

Siti nije na najbolji mogući način otvorio sezonu, iz pet utakmica osvojio je samo osam bodova i nalazi se na 13. mestu sa utakmicom manje u odnosu na većinu timova.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.