Pep i njegova opsednutost golmanima, stigao još jedan!

Izvor: Sportske.net, 06.Dec.2018, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pep i njegova opsednutost golmanima, stigao još jedan!

Da li je Gvardiola stvarno preterao?

Poznato je da Gvardiola insistira da ima golmana koji može da učestvuje u igri, ali zar ih nema i na pretek?

Toliko ih je bilo da su čak dozvolili sebi i luksuz da prodaju izuzetno talentovanog Gana u Sautempton za ogromnih 13,5 miliona funti. Jeste Klaudio Bravo doživeo veoma tešku povredu i nećemo ga gledati ove godine, ali da li je potreban novi golman i čemu njegovo dovođenje?

Mančester siti je dogovorio transfer >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Zeka Stefena koji će od januara potpisati ugovor sa "Građanima", ali kako izvori bliski klubu javljaju, on će odmah biti prosleđen na pozajmicu, što je i logično, za njega jednostavno nema mesta u Sitiju (verovatno će biti prosleđen u Đironu). Ali zašto je Siti potrošio 7,5 miliona funti za dovođenje ovog dvadesettrogodišnjeg golmana iz Kolumbusa?

Pored povređenog Klaudija Brava, koga je Gvardiola doveo za 17 miliona funti, tu je i skupo plaćeni Ederson koji će još dugo biti golman broj jedan u Mančesteru. Treba istaći da je Gvardiolu sačekao i fantastični Murić, koji je trenutno drugi izbor, a Gvardiola je letos insistirao i na dovođenju talentovanog šesnaestogodišnjeg Gavina Bazunua iz Šamroka, koji trenutno nastupa za omladinski tim Sitija.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.