Pep Gvardiola: Super je Megvajer, ali nemamo mi te pare

Izvor: Mondo, 05.Avg.2019, 09:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pep Gvardiola: Super je Megvajer, ali nemamo mi te pare

Menadžer "građana" prebacio lopticu u dvorište najvećeg rivala, zbog dolaska Megvajera kazao je da su sada i oni konkurenti za titulu.

Engleski štoper je oborio rekord!

Hari Megvajer (26) postaće najskuplji defanzivac u istoriji fudbala kada Mančester junajted ozvaniči njegov dolazak iz Lester sitija, a koji se čeka dok klub pripremi promo materijal, fotografije, video-snimke, zanimljivu promociju na društvenim mrežama…

Već >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sada je jasno da je Megvajer novi fudbaler "crvenih đavola" pošto su ga platili čak 85 miliona funti, nadmašivši rekord koji je pre toga držao Van Dajk iz Liverpula.

Zanimljivo je da se Mančester junajted tokom čitavog prelaznog roka "borio" za potpis Megvajera protiv gradskog rivala Mančester sitija - koji je bio i situaciji da mu ponudi mesto startera u šampionskom timu i rad sa jednim od najboljih trenera sveta.

/NEVEROVATNO POSLAVANJE ZENITA: KUPE JEFTINO, PRODAJU SKUPO/

Međutim, Junajted je bio uspešniji.

Foto: Guliver/Getty images/Michael Regan

Razlog za to jeste i obeštećenje koje su bili spremni da plate, a Siti nije, što je sam Pep Gvardiola potvrdio na konferenciji za medije posle Komjuniti šilda.

"Hari Megvajer je igrač vrhunske klase! Bili smo zainteresovani za njega, ali nismo imali novca da ga dovedemo. Junajted je imao. Čestitam im na tom pojačanju", kazao je Pep Gvardiola i potom prebacio veliki teret na leđa rivala.

"Sa igračima koji su kupili i oni konkurišu za titulu".

Videćemo da li će Mančester siti uspeti da dovede štopera pre zatvaranja "pijace" u Engleskoj ili će ostati "samo" na Anhelinu, Rodriju i poslednje dogovorenom Kanselu.

/PRVI TROFEJ U NOVOJ SEZONI ZA GVARDIOLU: POSLE PENALA!/

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.