Pelegrini: Uvek se rukujem sa Murinjom

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2015, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pelegrini: "Uvek se rukujem sa Murinjom"

Trener fudbalera Mančester Sitija Manuel Pelegrini rekao je da neće imati problema da u nedelju posle meča pruži ruku menadžeru Čelsija Žozeu Murinju.

Mančester Siti će u derbiju drugog kola Premijer lige u nedelju dočekati Čelsi na stadionu "Etihad".

Odnosi između Pelegrinija i Murinja zategnuti su od kako je čileanski trener odbio da pruži ruku Portugalcu nakon utakmice odigrane u oktobru 2013. godine. Čelsi je tada slavio sa 2:1.

Trener Sitija >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nema nameru da to ponovi u nedelju.

"Otkako sam došao u klub imali smo neslaganja, ali se uvek rukujem s njim", rekao je Pelegrini za britanske medije.

On je naveo da je suviše rano govoriti o tituli, ali da dobar rezultat u predstojećem meču može da pošalje snažnu poruku.

"Ne razmišljamo o titulu u drugom kolu, ali razmišljamo o osvajanju bodova kod kuće, posebno kada igramo protiv šampiona i jedne od ekipa koja ima velike šanse da osvoji titulu. Isto tako će biti protiv Mančester junajteda, Arsenala, Liverpula... Svih velikih timova", naveo je Pelegrini.

Utakmica između Sitija i Čelsija igra se u nedelju od 17.00.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.