Peking: Ana igra protiv Benčić, a Jelena čeka Korne

Izvor: Sportal.rs, 28.Sep.2014, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peking: Ana igra protiv Benčić, a Jelena čeka Korne

Ana Ivanović će u ponedeljak u meču prvog kola turnira u Pekingu igrati protiv 33. teniserke sveta, Belinde Benčić iz Švajcarske. Tokom 2014. je pobeđivala teniserke kao što su Kerber, Jelena Jankovic i Sara Erani, i trenutno ima najbolji plasman na rang listi u karijeri. Pobednica ovog meča igra sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << Rominom Oprandi, koja je eliminisala Bojanu Jovanovski. Meč će početi u 6:30 po srednjeevropskom vremenu.

U Pekingu igra i Jelena Janković. Nju u prvom kolu čeka meč sa Francuskinjom Aliz Korne. Njihov duel počinje u 9.30 po srednjeevropskom vremenu.

(Foto: Beta/AP/Shizuo Kambayashi)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Ana Ivanović u 2. kolu Pekinga

Izvor: Beta, 29.Sep.2014, 08:17

PEKING, 29. septembra 2014. (Beta) - Srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u 2. kolo velikog WTA turnira u Pekingu...Najbolje plasirana srpska teniserka, 10. na svetskoj rang listi, pobedila je u ponedeljak ujutro po srednjoevropskom vremenu Belindu Benčić iz Švajcarske sa 2:0 u setovima (6:2,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.