Peh za Solskjera, dva prvotimca van stroja pred ključni deo sezone!

Izvor: Sportske.net, 15.Feb.2019, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peh za Solskjera, dva prvotimca van stroja pred ključni deo sezone!

Nakon poraza od PSŽ u Ligi šampiona, loše vesti nastavile da se nižu.

Ole Gunar Solskjer je u utorak doživeo prvi poraz na klupi Mančester junajteda, bolji je bio PSŽ i to na "Old Trafordu" (0:2).

Težak zadatak je pred "Đavolima", kada je u pitanju plasman među osam najboljih u LŠ, ali ih čeka i velika borba u PL >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za jedno od prva četiri mesta, kao i u FA kupu, gde za rivala imaju Čelsi u petoj rundi.

U naredne tri nedelje odigraće duel sa Čelsijem u FA kupu, ligaške mečeve sa Liverpulom, Kristal Palasom i Sautemptonom, kao i revanš susret osmine finala Lige šampiona protiv PSŽ.

Za pomenute duele Solskjer najverovatnije neće moći da računa na dva standardna prvotimca, Džesija Lingarda i Entonija Marsijala.

Naime, prema informacijama iz Engleske, obojica će zbog povreda van stroja provesti oko dve do tri nedelje, pa bi u najboljem slučaju mogli da budu spremni za revanš meč Lige šampiona u Parizu.

Van stroja je trenutno i Aleksis Sančez, pa je jasno da je Solskjer u problemu, posebno jer je FA kup bio jedina realna šansa za "Đavole" da se domognu trofeja ove sezone, a protiv Čelsija će na "Bridžu" morati da nastupi bez tri bitna igrača.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.