Peh za Milan pred Ligu Evrope, vezista propušta Seltik!

Izvor: Sportske.net, 20.Okt.2020, 15:42

Peh za Milan pred Ligu Evrope, vezista propušta Seltik!

Pitanje je koliko će morati da pauzira posle odličnog početka sezone...

Milanov početak sezone iz snova mogla bi da pokvari vest sa današnjeg treninga u Milanelu.

Hakan Čalhanoglu nije završio trening zbog povrede skočnog zgloba kojeg je izvrnuo, pa Turčin je zbog toga napustio trening centar sa štakama.

To gotovo izvesno znači da ga nećemo videti u Škotskoj gde "rosonere" očekuje prvo kolo Lige Evrope protiv Seltika, a uskoro se očekuju i detaljnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << informacije.

Ofanzivni vezista jedan je od bitnijih šrafova u sistemu Stefana Piolija, od starta sezone upisao je sedam nastupa na kojima je postigao četiri gola i dodao tri asistencije.

Velikan sa severa Italije je u novoj sezoni zabeležio svih sedam pobeda, od kojih jednu posle boljeg izvođenja penala u plejofu Lige Evrope protiv Rio Avea.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.