Pedro bi da se vrati kući... na 300km od Barse

Izvor: Sportske.net, 07.Jun.2020, 10:46

Pedro bi da se vrati kući... na 300km od Barse

Španac i dalje razmatra ponudu Rome.

Pedro Rodrigez će ovog leta napustiti Čelsi posle pet godina, pošto neće produžiti ugovor i postaće slobodan 30. juna.

Spekulisalo se da ga želi Juventus, ali je Roma bila konkretnija, međutim, Pedro bi još jednom da pokuša da se vrati u svoju domovinu - Španiju.

Lokalni mediji u Valensiji otkrivaju da se Pedro posredstvom svojih menadžera ponudio klubu sa Mestalje, koji još uvek nije odlučio da li da ga dovede >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ili ne.

Verovatno mnogo toga zavisi od mladog Ferana Toresa, koji ulazi u poslednju godinu ugovora i ne želi da obnovi saradnju, pa je vrlo moguće da će napustiti klub ovog leta.

Pedro ima 33 godine, ovo će mu biti poslednji veliki ugovor, a Španac smatra da je Valensija idealan klub za njega.

Uostalom, Valensija je takođe na obali mora, 300 kilometara južnije od njegove Barselone, u kojoj je ispisao istoriju i proveo čitavu jednu deceniju.

Pedro je jedan od najtrofejnijih španskih igrača, sa Barsom je od 2009. do 2015. osvojio sve moguće trofeje, a sa Španijom je bio svetski i evropski prvak 2010. i 2012. godine.

Sa Čelsijem je osvojio Premijer ligu, FA kup i Ligu Evrope.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.