Pedagoške metode Kavanija Seniora: Nećeš uzeti Ligu šampiona!

Izvor: Sportske.net, 26.Nov.2019, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pedagoške metode Kavanija Seniora: "Nećeš uzeti Ligu šampiona!"

Istina ili tek motivacija?

Od kako su novi vlasnici preuzeli Pari Sen Žermen, jedini cilj bio je Liga šampiona.

U međuvremenu su osvojili bukvalno sve osim "ušatog" pehara, pa se mnogi navijači drugih klubova naslađuju činjenicom da "novac ne kupuje uspeh".

Jedan od takvih je i otac fudbalera PSŽ Edinsona Kavanija.

"Jednom sam bio kod Edija kući i video sam da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na stolu napisao 'PSŽ osvjač Lige šampiona 2019'". Ispod toga sam napisao 'HAHAHA'. On mi uvek govori da sam negativan, ali ja sam mu rekao da će osvojiti sve u Francuskoj, ali nikada Ligu šampiona jer u fudbalu se uspeh ne kupuje novcem", otkrio je otac Urugvajca.

Dolaskom Maura Ikardija, Kavani igra sve manje kod Tomasa Tuhela, ugovor mu ističe narednog leta i sve je izvesnije da će napadač napustiti Pariz.

Možda baš negde gde će moći da se podiči peharom Lige šampiona...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Lepo je govorio Kavanijev tata: Naosvajaćeš se kupova u Francuskoj, ali Ligu šampiona videti nećeš

Izvor: MozzartSport.com, 27.Nov.2019, 01:09

San svakog fudbalera je osvajanje Lige šampiona, a ni Edinson Kavani nije drugačiji. Urugvajski napadač "očajnički želi da se domogne najvrednijeg trofeja u evropskom fudbalu sa Pari Sen Žermenom", tvrdi njegov otac Luis u intervjuu za španski program Movistar, a uoči večerašnjeg okršaja...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.