Peckanje Bekam vs Ibrahimović 2: 500 golova! Ti si baš, baš mator

Izvor: Vesti-online.com, 17.Sep.2018, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peckanje Bekam vs Ibrahimović 2: "500 golova! Ti si baš, baš mator"

Nekadašnji kapiten engleske reprezentacije uz šalu odao priznanje švedskom napadaču za vredno dostignuće u karijeri.

Bekam (43) i Ibrahimović (36) imali su "okršaj" preko društvenih mreža uoči četvrtfinalnog duela Engleske i Švedske na nedavnom Mundijalu u Rusiji. Gordi Albion je pobedio s 2:0, a to je značilo da u opkladi švedski napadač mora da ispuni želju svom prijatelju iz Engleske i da bude na Vemblju na jednoj utakmici engleske reprezentacije u njenom dresu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << te da u poluvremenu jede ribu i čips.

Peckanje je nastavljeno. Ovog puta ga je pokrenuo Bekam, a povod je Ibrahimovićev 500. gol u karijeri, postignut u dresu Los Anđeles Galaksija, u kojem je i proslavljeni engleski fudbaler igrao. Zajedno su bili po pola godine u Milanu (2010) i u Pari Sen Žermenu (2013), gde je Bekam i završio karijeru.

- Zlatane, čestitam ti. 500 golova. Kakva karijera, kakav igrač, kakvo dostignuće. Bilo je zadovoljstvo igrati i s tobom i protiv tebe. Čast biti tvoj prijatelj. 500 golova...To znači, da si baš, baš mator. Ali, ako ćemo ozbiljno, imaš sve moje čestitke. Potrebno je da radiš samo na jednom. Mnogo si skroman. Radi na tome i sve će biti bolje. Pozdravljam te, druže. Neverovatno - obratio se Bekam video-snimkom.

Ako Ibrahimović s istim žarom nastavi karijeru u SAD, njihov dvoboj je moguć od 2020. Tada u MLS ligu ulazi Inter iz Majamija, tim koji je pod Bekamovim patronatom.

"500 goals! That makes you really, really old."

David Beckham congratulates Ibra_official on #Zlatan500 pic.twitter.com/RIS7178Zbt— LA Galaxy (LAGalaxy) September 17, 2018

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.