Pčelicama bod u Andaluziji, Kanarincima sva tri u Baskiji (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Mar.2016, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

'Pčelicama' bod u Andaluziji, 'Kanarincima' sva tri u Baskiji (video)

Las Palmas odneo ceo plen sa 'Anoete', Rajo se u finišu spasao poraza u Granadi.

Granadu je delilo tri minuta od pobede nad Rajo Valjekanom u derbiju začelja pred svojim navijačima, ali je utakmica završena remijem.

Andalužani su poveli golom El Arabija nakon desetak minuta igre, ali je pred samo odlazak na odmor Pablo Ernandez poravnao rezultat.

Nakon desetak minuta igre u nastavku Jusef El Arabi sa penala svojim drugim golom na utakmici >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ponovo dovodi Granadu u vođstvo, međutim domaćin nije uspeo da ga sačuva do kraja.

Otežavajuća okolnost za domaće bila je što je u 70. minutu Nigerijac Sakses morao van igre zbog drugog žutog kartona, a u 87. minutu Rajo je iskoristio brojčanu prednost na terenu i preko Ze Kastra došao do boda - 2:2.

Oba tima imaju po 28 bodova i nalaze se 'iznad crte' na osam kola pre kraja sezone.

Las Palmas se vratio na pobednički kolosek nakon poraza od Reala na svom bunjištu u prošlom kolu i trijumfom protiv Real Sosijedada na 'Anoeti' zaplovio ka mirnoj luci.

Viera je promašio penal za 'Kanarince' u 13. mimnutu igre, ali se donekle iskupio "asitencijom" za Viliajna Hosea koji je doveo goste u vođstvo nakon indirektnog udarca u finšu prvog poluvremena.

Tanausu i Kasteljano su u nastavku imali prilike da učine pobedu gostiju sa Kanarskih ostvra ubedljivijom, ali je ostalo 0:1.

Sosijedad je u krizi, na poslednjih pet utakmica klub iz San Sebastijana je osvojio samo dva boda.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Golman dao gol u nadoknadi i spasao svoj tim poraza! (video)

Izvor: Sportske.net, 20.Mar.2016, 19:32

Danski prvoligaš AGF iz Arhusa slavi svog čuvara mreže Stefena Rasumsena...AGF je u 94. minutu meča protiv Olborga na gostovanju izborio remi zahvaljujući golmanu Rasumsenu...Utakmica je završena rezultatom 2:2, bila je veoma dramatična, do 87. minuta domaćin je vodio sa 1:0, gosti su izjednačili...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.