Fudbalski savez delimično usvojio žalbu Novog Pazara zbog skandaloznog transparenta navijača

Izvor: Blic, 15.Nov.2012, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbalski savez delimično usvojio žalbu Novog Pazara zbog skandaloznog transparenta navijača

Komisija za žalbe Fudbalskog saveza Srbije donela je Odluku o delimičnom usvajanju žalbe Novog Pazara i da se klub kazni odigravanjem jedne prvenstvene ili kup utakmice bez prisustva publike.

U ostalom delu potvrđuje se prvostepena Odluka Disciplinske komisije.

"Naime, izvršivši uvid u kompletne spise predmeta kao i u pisano Izjašnjenje Disciplinskog inspektora FSS, a imajući uvidu sve činjenice, a posebno da se radi o manjoj grupi izgrednika koja je u međuvremenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << procesuirana, kao i napore organizatora utakmice da ista protekne u najboljem redu, Komisija za žalbe je donela napred navedenu Odluku. Komisija takođe smatra da će kazna odigravanja jedne prvenstvene ili kup utakmice kada je klub domaćin ostvariti punu svrhu kažnjavanja", stoji u saopštenju Fudbalskog saveza Srbije.

Novi Pazar je prvobitno kažnjen sa dve utakmice bez publike na svom terenu i novčano sa 500.000 dinara zbog transparenta “Rešen rebus!! Srce, bubreg, pluća, živela Žuta kuća“ za vreme utakmice Kupa Srbije protiv Rada.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FSS: Prepolovljena kazna Pazarcima

Izvor: Mondo, 15.Nov.2012

Nadležna komisija Fudbalskog saveza Srbije postupila po žalbi Novog Pazara i smanjila mu kaznu na jednu utakmicu igranja bez publike na svom terenu. "Nismo iznenađeni", poručuju za MONDO iz kluba...Pazarci će, ipak, u 13. kolu Jelen Superlige dočekati Javor pred navijačima...Fudbalski savez Srbije...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.