Pazarci počeli pripreme: Sve zavisi od UPPR-a

Izvor: Sportske.net, 22.Jan.2019, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pazarci počeli pripreme: ''Sve zavisi od UPPR-a''

Fudbaleri Novog Pazara počeli su danas pripreme za nastavak takmičenja u Prvoj ligi Srbije, a prozivku igrača izvršio je pomoćni trener Ivan Jovanović.

"Preuzeo sam obavezu da organizujem prvo okupljanje, a za dalje ćemo videti. Od ishoda Unapred pripremljenog plana reorganizacije (UPPR) zavise svi dalji koraci", rekao je Jovanović.

Generalni sekretar Senad Hadžifejzović naveo je da nije bilo kadrovskih promena u klubu, ali da to ne znači da ih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << uskoro neće biti.

"Očekujemo da se završi UPPR, pa da udjemo u borbu za opstanak. Doveli bismo neke igrače, koji bi s najboljima iz sadašnje ekipe probali nešto da naprave. Vladica Petrović je tu, videćemo da li i dalje kao šef stručnog štaba ili će imati drugu funkciju. To je prijatelj kluba i može mnogo da nam pomogne", ocenio je Hadžifejzović.

Na Atletskom stadionu trenirali su golmani Pavle Nićiforović i Kadir Hajrović, kao i igrači odbrane Hamza Nailović, Amsal Čajević, Anes Husović, Mirsad Brunčević, Faruk Bihorac, Tarik Cikotić, Kerim Halilović, Dženan Camić, Ermin Ibrahimović i Anel Bihorac.

U pogonu su i fudbaleri sredine terena Kenan Ragipović, Emir Hazirović, Anel Lakota, Elvis Novalić, Viktor Stojanović, Faris Ajdinović, Adis Pramenković, Bogdan Rmuš i Anel Ramović, te napadači Suad Mavrić, Jovan Mihajlović, Nazim Hadžibulić i Tarik Rušević.

Kapiten Sead Islamović pojavio se na prozivci, ali zbog lakše bolesti nije trenirao, dok medju igračima nije bilo Abdulaziza Ragipovića, koji je u potrazi za inostranim angažmanom.

Takmičenje u Prvoj ligi Srbije biće nastavljeno 23. februara, a poslednjeplasirani Novi Pazar u 23. kolu, prvom u prolećnom delu sezone, gostuje beogradskom Sinđeliću.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.