Pavlović ipak NE DEBITUJE za Nemačku

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2024, 19:58

Pavlović ipak NE DEBITUJE za Nemačku

Silno ga želeo i Piksi.
Talenat iz minhenskog Bajerna Aleksandar Pavlović, koga je želeo i Fudbalski savez Srbije, dobio je poziv u reprezentaciju Nemačke, ali od njegovog debija u dresu Pancera, barem za sada, nema ništa.
Naime, on je trebalo da nastupi u nekom od predstojeća dva duela Nemačke, protiv Francuske (23. marta) ili Holandije (26. marta), ali neće biti sa nacionalnim timom. Kako je objavio tamošnji fudbalski savez, Pavlović se nije priključio timu, za razliku od svih ostalih reprezentativaca, a razlog je infekcija, slična gripu. Dalja ispitivanja zakazana su za utorak u Minhenu.
Nemačka fudbalska federacija objavila je da je prolongiran Pavlovićev dolazak na okupljanje i da su...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.