Izvor: MozzartSport.com, 25.Nov.2020, 17:01

Paunovića i Ivića čekaju zahtevna gostovanja

Reding posle četiri vezana poraza ide na noge Milvolu, dok Votford gostuje Bristol Sitiju

Gde je Liga šampiona, tu je i Čempionšip. Postala je već tradicija da se ova dva takmičenja prepliću tokom nedelje. Izuzetak nije ni ova sreda, kada je na programu poslednjih pet utakmica 13. kola. Među najinteresantnije duele spadaju i oni u kojima učestvuju srpski treneri Veljko Paunović i Vladimir Ivić, koje čekaju zahtevna gostovanja.

Skoro savršen >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << start imao je Reding, a onda su kola krenula nizbrdo. Četiri vezana poraza zabeležili su Rojalsi, skliznuli su sa čela i čekaju da priliku da se zaustave, pa ponovo ddaju gas. Prva naredna je večeras na gostovanju Milvolu, koji takođe čeka na pobedu četiri utakmice.

"Ajmo na posao, hajde da popravimo ovo, da se vratimo onome što smo bili. Moramo da se vratimo što je pre moguće. Moramo da se oporavimo, naravno, a zatim iskoristimo ovaj bes i razočaranje i usmerimo ga ka reakciji", rekao je Paunović.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Reding je trenutno šestoplasiran sa 22 boda, dok je Milvol na 12. mestu, mada u boljoj formi jer je nanizao tri remija.

"Biće borbe. Kao i obično, nailazimo na vrlo jakog protivnika. U fudbalu mora da se bude dosledan. Moramo da pružimo podršku našim igračima i želimo da se ohrabrimo. Ali takođe moramo da se pozabavimo stvarima koje počinju da pokazuju, a koje nismo imali u prošlosti. Moramo da eliminišemo te probleme, budemo strpljivi i igramo svoju igru punih 90 minuta u Londonu. Ne trebaju nam negativnosti, da neko upire prstom u drugog. Treba mnam igrač koji će da se pogleda u ogledalo i poželi da postane bolji. Tada ćemo svi biti na istoj strani i boriti se zajedno protiv sledećeg protivnika. Želimo pobednike u ovom timu. Pokazali smo da možemo da budemo pobednici, tako da identitet ne može da se izgubi. Tri boda će izlečiti mentalno stanje u kojem smo se našli posle subotnje utakmice", uverava Veljko Paunović.

Sa druge strane, očekuju se golovi i zabavna fudbalska predstava u Bristolu, gde će Siti da dočeka Votford. Robinsi su za vikend pobedili Derbi sa 1:0 i upisali treću pobedu zaredom. Treutno su na trećem mestu na tabeli, sa četiri boda manje od lidera Noriča.

Međutim, puleni Dina Holdena moraju da budu oprezni, jer su na svom Ešton Gejtu doživeli dva od svoja tri poraza u sezoni. Votford je petoplasiran sa bodom manje od domaćina. I Stršljenovi su u dobroj formi i bez poraza na tri meča nakon remija protiv KPR-a u subotu.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Istovremeno, izabranici Vladimira Ivića nisu mnogo uradili daleko od kuće, jer su upisali jednu pobedu u dosadašnjih šest utakmica, uz tri remija i dva poraza.

"Protiv KPR-a nismo kontrolisali igru, a to je nešto što želimo da uradimo. Želimo da kontrolišemo igru i budemo tim koji igra loptom. Moja filozofija je pobediti u svakoj utakmici. U prvenstvu znamo da svako može da pobedi svakoga, ali verujem u svoj tim, znam kvalitet. Ako me pitate da li sam zadovoljan jednim bodom protiv KPR-a, nisam, i ne očekujem da neko iz mog tima bude zadovoljan jednim bodom", rekao je Ivić.

Votford je trenutno u vrhu, ali ne na poziciji koja vodi direktno do povratka u Premijer ligu. Otuda Ivić nije zadovoljan, mada do cilja ime i te kako prilika.

"Nije lako timu koji se borio prethodne godine da preživi u Premijer ligi, koji ima potpuno drugačiji stil fudbala od onoga što želim da igramo sada. Ako tim ne postigne rezultat, najveća odgovornost je na treneru. To je za mene potpuno normalno, nikada se neću držati podalje i reći da to nije moja odgovornost, nisam to ja", završio je Vladimir Ivić.

ČEMPIONŠIP - 13. KOLO

Utorak

Stouk - Norič 2:3 (0:2)

/Kembel 70, Kolins 29 - Buendija 18, Puki 27, 57/

Luton - Birmingem 1:1 (1:1)

/Person 37 - Jutkijevič 23/

KPR - Roteram 3:2 (3:1)

/Čer 20, Osaji 45+1, Dajks 45+3 - Smit 38, Ladapo 84/

Vikomb - Hadersfild 0:0

Barnsli - Brentford 0:1 (0:0)

/Toni 66/

Preston - Blekburn 0:3 (0:1)

/Armstrong 45, Brereton 53, Dolan 76/

Bornmut - Notingem Forest 2:0 (1:0)

/Stanislas 3, 51pen/

Sreda

20.00: (2,00) Midlzbro (3,30) Derbi (4,00)

20.00: (2,45) Milvol (3,10) Reding (3,10)

20.45: (3,35) Bristol Siti (3,20) Votford (2,25)

20.45: (3,30) Koventri (3,25) Kardif (2,25)

20.45: (1,98) Svonsi (3,35) Šefild Venzdej (4,00)

*** kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.