Paunović potpisao novi ugovor sa Čikagom

Izvor: Vesti-online.com, 03.Jan.2019, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paunović potpisao novi ugovor sa Čikagom

Srpski trener Veljko Paunović potpisao je novi ugovor sa Čikago Fajerom, objavio je taj klub.

On u 2019. godini ulazi u četvrtu godinu boravka na klupi Čikaga i sada je potpisao ugovor na nove dve godine uz mogućnost produženja na još jednu godinu.

U klubu navode kako veruju da su postavili određene standarde i veruju da razvijaju pravi, šampionski program.

Predsednik i generalni menadžer kluba Nelson Rodriges je rekao da je kontinuitet ključan u >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << tom procesu i naveo da je zbog toga zadržavanje Paunovića bila jedna od glavnih briga uprave.

Paunović je sa klubom napravio skor 34-46-25 u regularnom delu sezone, za prve tri godine u klubu. Tokom 2017. je "vatrogasce" uspeo da vrati u plej-of prvi put od 2012.

- Uzbuđen sam zbog ovoga kao i prvog dana, pre tri godine, kada sam postao deo Čikago Fajer porodice. Zahvalan sam na novoj prilici u klubu gde se gaje vrednosti koje delim i posvećen sam predstavljanju kluba u svakom gradu i terenu širom sveta i širom Amerike. Takođe, hteo bih da se zahvalim i navijačima na svojoj strasti, podršci i posvećenosti. Posebno hvala generalnom menadžeru Nelsonu Rodrigesu koji sve vreme pokazuje pravac i podržava nas u dobrim i lošim trenucima. Sve je u sudu, poverenju i jedinstvu. Spremite se da podignemo trofej ove godine - rekao je Paunović.

On je u klub došao novembra 2015. godine. Pre toga je bio selektor mlađih selekcija Srbije, a zlatnim slovima se upisao u istoriju srpskog fudbala jer je generaciju igrača do 20 godina vodio do titule prvaka sveta na Novom Zelandu.

NEWS | The Club has signed Head Coach @VPaunovic to a multi-year contract extension.

More: https://t.co/NnIdcZ0W97 #cf97 pic.twitter.com/wLnSCumJBg— Chicago Fire (@ChicagoFire) January 3, 2019

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.