Izvor: MozzartSport.com, 03.Okt.2020, 18:19

Paunović nadigrao Ivića, Reding niže pobede kao u transu (VIDEO)

Četiri utakmice u sezoni - četiri trijumfa

Kako igra Reding Veljka Paunovića!

Pred početak Čempionšipa ovom timu su predviđali borbu za opstanak, donji dom tabele, a Reding posle četiri utakmice ima četiri pobede i na vrhu je tog istog Čempionšipa. Zaista kapa dole Paunoviću iako je još rani deo sezone.

Danas mu je gostovao Votford sa Vladimirom Ivićem na klupi, bio je to srpski derbi trenera koji je pripao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Paunoviću - 1:0 (1:0).

Možemo reći da je Votford bio mali favorit na ovom meču, na papiru ima jači sastav kome se predviđa borba za ulazak u Premijer ligu, ali papir niti sve ono van terena ove sezone nemaju veliku važnost za Paunovićev sastav koji igra kao u transu.

Deluje da je Paunović deo tog pobedničkog mentaliteta koji je usadio u tim sa Novog Zelanda uspeo sada da posadi i u Redingu koji igra iznad svih očekivanja.

Moglo je negde da se očekuje da će na ovom meču biti malo golova, Paunović je izveo tim sa dva zadnja vezna, Ivić sa petoricom igrača u veznom redu, a taj šah je bolje prijao Paunoviću.

Odlučujući momenat bio je u 41. minutu kada je Puškaš pogodio i, ispostavilo se, doneo trijumf Redingu na kraju. Ovaj tim je ponovo sačuvao mrežu, po treći put na prve četiri utakmice i ima maksimalan učinak što je pošlo za rukom samo još Bristolu.

✅ A 4th straight win to start the season

✅ A clean sheet

✅ A Championship debut for Dejan Tetek

What a magical day for the Reading Serbs ???????? pic.twitter.com/TPShPIZcQC

Pokušavao je Ivić u drugom poluvremenu za izmenama, uvek je Kleverlija i Marija, ali mu to nije donelo ni bod, mada je imao Votford svoje šanse i prilike. Imali su Stršljenovi i veći posed lopte, više šuteva od protivnika, ali Reding je opet izašao kao pobednik.

Na kraju prijateljski pozdrav Paunovića i Ivića, Veljko izlazi iz ovog obračuna kao bolji. Verovatno niko u Redingu nije mogao ni da sanja da će njihov klub posle prva četiri kola imati maksimalan učinak, ali to je efekat koji Paunović ima na ekipe koje trenira.

Veliki je motivator pre svega, a to je u šampionatu kakav je Čempionšip veoma, veoma važno.

Sa druge strane zadaće ovaj poraz manje glavobolje Iviću koji posle četiri kola ima dve pobede, remi i poraz. Ovo je prva izgubljena utakmica Votforda u sezoni.

ČEMPIONŠIP - 4. KOLO

Petak

Koventri - Bornmut 1:3 (1:1)

/Goden 39 penal – Lerma 7, Gosling 51, 60/

Subota

Norič - Derbi 0:1 (0:0)

/Runi 87/

Blekburn - Kardif 0:0

Luton - Vikomb 2:0 (0:0)

/Rudok 59, Li 89/

Midlzbro - Barnsli 2:1 (1:0)

/Hoson 45+2, Akpom 48 - Vurou 89/

Notingem - Bristol Siti 1:2 (1:2)

/Frimen 35 - Vejman 12, Vels 22/

Reding - Votford 1:0 (1:0)

/Puškaš 41/

Roteram - Hadersfild 1:1 (1:0)

/Vajls 33 - Mekdonald 90+5ag/

Šefild Venzdej - KPR 1:1 (0:0)

/Barbet 54 - Bon 90+5/

Svonsi - Milvol 2:1 (0:0)

/Bidvel 46, Kabango 68 - Bredšo 51/

Nedelja

15.00: (1,72) Brentford (3,60) Preston (5,10)

16.00: (2,30) Stouk (3,00) Birmingem (3,50)

*** kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.