Izvor: RTS, 22.Maj.2021, 20:08

Paula Badoza osvojila beogradski VTA turnir

Špankinja Paula Badoza pobednica je ženskog teniskog turnira u Beogradu, pošto joj je Hrvatica Ana Konjuh predala finalni meč pri rezultatu 6:2, 2:0.
Badoza je 44. igračica sveta, a do prve VTA titule došla je posle predaje protivnice Ane Konjuh, pri vođstvu Špankinje 6:2, 2:0.

Organizatori turnira u Beogradu imali su velikih problema sa obilnim padavinama ove sedmice, pa su u subotu odigrani i polufinalni mečevi, kao i finale.
Ana >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Konjuh se u polufinalu namučila sa Kolumbijkom Osorio Serano i do pobede došla posle dva taj-brejka, da bi Badoza lako izašla na kraj sa Bugarkom Tomovom 6:1, 6:2.
Kao da je težak meč ostavio posledice po Hrvaticu, koja u finalu nije izdržala i predala je meč posle samo 46 minuta. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.